פלחי בטטה קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טריזים בטטה קלוי. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 244 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלחי בטטה קלויים, פלחי בטטה קלויים, ו טריז בטטה צלוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חימום עד 400 F.In קערה גדולה, לשלב את השמן, סוכר, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיף את הפרוסות בטטה ולזרוק למעיל.
מעבירים לתבנית אפייה גדולה ומשולבת ומסדרים בשכבה אחת. פזר את הקורנית על החלק העליון וצלי, הופך פעם אחת, עד הקצוות הם חום כהה ואת הפרוסות הם פריך, על 1 שעה.הערה מקדימה: בטטות ניתן לחתוך מתובל עד 2 שעות לפני הבישול.