פלחי לחמניה כתומים עם מילוי גבינת שמנת
פלחי לחם כתומים עם מילוי גבינת שמנת עשויים להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 230 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 40 דקות. אם יש לכם קליפת תפוז, סוכר מגורען, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גטו חמוציות-כתום עם מילוי שמנת-גבינה, עוגת שכבות דלעת עם מילוי ג'ינג'ר כתום וזיגוג גבינת שמנת קינמון, ו עוגיות אגוז תפוזים עם גבינת שמנת מתובלת ומילוי חמוציות {פוסט אורח על ידי אפיית רגע} (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 204°. בקערה קטנה, לנצח את כל החומרים מילוי עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, 3 כפות סוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים) עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים ב 1 כף קליפת תפוז, שמנת מתוקה 1 ביצה.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש קלות 10 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לטפוח או לגלגל כל חצי לתוך סיבוב 9 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה.
מורחים מילוי מעל מחצית מכל סיבוב.
מקפלים כל בצק עגול לשניים על מילוי. עם סכין חדה, לחתוך כל חצי עגול לתוך 6 טריזים. על גיליון עוגיות ungreased, מקום טריזים 1 אינץ ' זה מזה.
מברשת צמרות עם ביצה מוכה; מפזרים סוכר גס.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב בהיר. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.