פלחי תפוחי אדמה איטלקיים
פלחי תפוחי אדמה איטלקיים נטול גלוטן,, כל 30, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 20 אוהדים. אם יש לך תפוחי אדמה, טימין, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פלחי תפוחי אדמה איטלקיים אפויים, קציצות חזיר איטלקיות עם פלחי תפוח אדמה, ו פלחי לחם איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 210°c. קוצצים את תפוחי האדמה לתוך טריזים, לוודא שהם כולם דומים למדי בגודל.
מערבבים את עשבי תיבול יחד ומפזרים על הפרוסות.
טפטף את השמן על גביהם ומערבבים היטב עם הידיים. ודא שכל הפרוסות מכוסות באופן שווה.
אופים בתנור במשך 25-30 דקות או עד רך. להפוך אותם בחצי הדרך לציפוי פריך אפילו.