פלנדר אפוי עם פנקו ופרמזן
סנדל אפוי עם פנקו ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן, פלפל גרוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 192 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 63%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: אפוי סנדל פרמזן, פלפל אפוי עם פירורי פרמזן, ו מקלות קישואים פרמזן מצופים פנקו אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה ורדודה.
מסדרים פילה דג סול על תבנית אפייה מוכנה ומברשת עם 1 כף חמאה.
שלב בקערה את 3 כפות החמאה הנותרות עם פירורי לחם, גבינת פרמזן, מלח, פלפל וטימין; מפזרים מעל פלנדר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, 15 עד 20 דקות. מעבירים בזהירות פילה לצלחת עם מרית.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. שמורת טינגה פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![שמורת טינגה פינו נואר]()
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.