פלנדר פלורנטין
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חמאה, חלב, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קאריבה דג סנדל, סטפנו הסנדל, ו דג סנדל ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים תרד ב 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם פילה.
בסיר גדול, בצל מטגן בחמאה עד רך. מערבבים בקמח, מלח, פלפל ואגוז מוסקט עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
יוצקים מעל פילה; מפזרים גבינת פרמזן ופפריקה.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.