קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פלנס קוקוס

פלנס קוקוס
Flans קוקוס נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. לכו לחנות ותרימו חלמונים, טריפל סק, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Flans קוקוס עם רום, עוגת קוקוס שקדים, ו Flans קוקוס עם קפה קרמל.

הוראות

1
לטאטא שמן 1 כף מים בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מברשת בתוך שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins עם תערובת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שלב 1 סוכר כוס הנותרים 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מתערבל מדי פעם, על 9 דקות. מיד לחלק קרמל בין כוסות פודינג מוכן. באמצעות כפפות תנור, להטות כל כוס פודינג כדי מעיל התחתון עם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים כוסות במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מורחים קוקוס על תבנית אפייה. טוסט בתנור עד זהב אור, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מערבבים חלב קוקוס וחלב בסיר בינוני אחר. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר מהחום. כיסוי; תלול 10 דקות.
9
הסר שעועית וניל. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד עבה וחיוור, על 4 דקות. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
להקציף ב טריפל sec. מערבבים ב 1/2 כוס קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר פיוז'ן X-Ratedליקר פיוז'ן X-Rated
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מחלקים פודינג בין פודינג מצופה קרמל פודינג כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
12
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת צלייה לבוא חצי דרך הצדדים של כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
13
אופים עד פודינג כמעט להגדיר ולנוע רק מעט כאשר כוסות מזועזעים בעדינות, על 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
14
הסר פודינג ממים. מגניב במקצת. צמרמורת נחשפה בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
15
הפעל סכין חדה קטנה סביב רפרפת כדי לשחרר. כדי לבטל את מכירת כל פודינג, מניחים צלחת על גבי כוס פודינג. לתפוס היטב רפרפת כוס צלחת והפוך, רועד בעדינות ומאפשר פודינג להתיישב על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
16
מפזרים פודינג עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס קלוי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב