פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק פלנק פרוס דק על ארוגולה עם שום ושמן לימון. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא את ארוגולה, סטייק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סטייק סויה-לימון עם ארוגולה, מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, ו קישואים פרוסים דק (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אש חמה בגריל פחם או מחממים מראש גריל גז על גבוה.
הסר את סטייק האגף מהמקרר 20 עד 30 דקות לפני הצלייה ומניח אותו על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת.
בקערה קטנה, לשלב את 2 כפות שמן זית ושום. לשפשף את הסטייק משני הצדדים עם התערובת ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את סטייק האגף ישירות מעל האש החמה. כסו את הגריל וצרבו את הסטייק בצד אחד, 4 דקות לנדירה או 6 דקות לנדירה למחצה. Turn, re-cover, and cooking for 4 minutes more, or until an instant-read thermometer registers 49° for rare or 130 to135 for medium-rare.
להעביר את הסטייק ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי אינץ'.
לפזר כמות שווה של ארוגולה על כל צלחת ארוחת ערב. מסדרים חתיכות חופפות של סטייק מעל הירקות והכפית כל מיצים שהצטברו מעל.
טפטוף 1 כף שמן זית לימון על כל חלק של סטייק ומפזרים פלר דה sel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Grgich Hills Estate Merlot. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.