פלפל אדום, פונטינה, ופרושוטו Calzones
פלפל אדום, פונטינה, ו Calzones פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 711 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך chèvre, גבינת פונטינה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו תרד & Prosciutto Calzones, פרושוטו, פונטינה ופניני, ו פרושוטו-Fontina Pinwheels (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח מקומח קלות, מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. באמצעות מערוך מקור קל או הידיים, רול או למתוח כל חתיכה לתוך סיבוב 6 אינץ'. אם הבצק מתכווץ, תן לו לנוח על 5 דקות, ואז להתגלגל שוב.
תל חלקים שווים של פונטינה במרכז סיבובי הבצק. למעלה באותה מידה עם פלפלים, בזיליקום, פרושוטו, גבינת עיזים.
בעדינות למשוך חצי בצק מעל מילוי לעשות צורה חצי ירח. מקפלים קצה התחתון של הבצק על הקצה העליון וצובטים בחוזקה כדי לאטום.
מברשת צמרות של calzones בקלילות עם שמן זית.
העברה לתבנית אפייה גדולה.
אופים calzones על מתלה באמצע עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות (15 עד 20 דקות בתנור הסעה).
בואו מגניב על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחות.
הערה: כדי להפוך מראש, להכין דרך שלב 3, ואז להקפיא על תבנית אפייה. כאשר קפוא, לעטוף כל calzone עם רדיד אלומיניום ולשמור במקפיא עד 1 חודש.
אופים ב 375 במשך 30 עד 35 דקות, עד השחמה ובישל דרך.