פלפל אדום קלוי Involtini
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? פלפל אדום קלוי Involtini יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות, קחו מלח ופלפל, ריקוטה, קלוף עגבניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים קלויה אדומה וצהובה Involtini, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
מסדרים את הפלפלים על תבנית אפייה וצולים במשך 1 שעה, הופכים מדי פעם, עד מכרז חרוך כתמים.
להעביר את הפלפלים לשקית נייר, לסגור ולתת מגניב.
קליפה, גרעין וזרע הפלפלים הקלויים, שמירה על שלמות אותם.
חותכים כל פלפל לחצי לאורכו ולייבש עם מגבות נייר.
עובד מעל קערה, לחץ על הריקוטה דרך מסננת.
מוסיפים את העירית החתוכה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את העגבניות לתוך המילוי.
מסדרים את הפלפלים הקלויים על משטח עבודה, הצדדים עור למטה. מחלקים את המילוי באופן שווה בין החצאים להתגלגל לתוך צילינדרים עבים. להכניס למקרר לפחות 15 דקות.
חותכים את הצילינדרים לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', מעבירים למגש עם הצדדים החתוכים ומגישים.