קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

פלפל אדום קלוי Minestrone

פלפל אדום קלוי Minestrone
פלפל אדום קלוי Minestrone עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1145 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, עלה דפנה, תפוח אדמה מעומלן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תחמם את המטגן. מסדרים את הפלפלים על תבנית אפייה ומטגנים, מסתובבים מדי פעם, עד שהעורות מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
להעביר את הפלפלים לקערה, לכסות ולתת מגניב. לקלף ולזרוע את הפלפלים. פירה 4 פלפלים במעבד מזון עם כל מיצים שנאספו בקערה. שמרו את 2 הפלפלים הנותרים למתכון נוסף, כגון תבשיל פאייה עשוי מראש או מק צ ' ילי סקווש קלוי.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי מקצ ' ילי מק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים את השליש העליון של כל ראש שום, טפטוף עם EVOO לעטוף בנייר כסף. צלוי עד רך. שמור 2 ראשים למתכון אחר, כגון עוף צלוי שום במזרח התיכון.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מחממים את EVOO בתנור הולנדי או סיר כבד אחר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
מוסיפים את רוזמרין, טימין, אורגנו, שום פרוס, גזר, סלרי, עלה דפנה, פלפל צ ' ילה, בצל ותפוחי אדמה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים, ערבוב, עד הירקות רכים, 7 עד 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. להבה עם היין, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
9
מוסיפים את המניה, שעועית וכמה כריכות של אגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. מערבבים את מחית הפלפל הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
10
להביא את המרק לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
11
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה. (או לבשל את הפסטה בנפרד במים רותחים מומלחים.) בינתיים, לסחוט את השום הקלוי מ 1 ראש לתוך קערה מחית עם החמאה. פורסים את הלחם, ואז מטגנים או צולים עד חרוך.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מחלקים את המרק בין קערות רדודות. למעלה עם פקורינו וטיפטוף של EVOO. מורחים את הלחם עם חמאת השום ומגישים עם המרק.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
פקורינופקורינו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
הערה של קוק: המרק (ללא הפסטה) יכול להיות בקירור לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
14
מוסיפים את הפסטה לפני ההגשה. השום יכול להיות קלוי מראש פירה עם החמאה, ולאחר מכן בקירור.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון מעושן או פנצ'טה, קצוץבייקון מעושן או פנצ'טה, קצוץ4(חוֹרֶף)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2גזר, קצוץגזר, קצוץ2ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית אדומה או חומוס, שטוף סחוטשעועית אדומה או חומוס, שטוף סחוט4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם איטלקי פריך, להגשהלחם איטלקי פריך, להגשה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיטליני או פסטה קטנה אחרת, או ספגטי דק שבורדיטליני או פסטה קטנה אחרת, או ספגטי דק שבור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקEVOO, בתוספת יותר לטפטוףEVOO, בתוספת יותר לטפטוף1גדולעלה דפנה טריעלה דפנה טרי2(חוֹרֶף)רוזמרין טרי קצוץ דקרוזמרין טרי קצוץ דק2(חוֹרֶף)טימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק3ציפורןשום, פרוסשום, פרוס3עץצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך1חבורה קטנהכרוב טוסקני, גבעול וקצוץכרוב טוסקני, גבעול וקצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1בצל, קצוץבצל, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואפקורינו מגורר, להגשהפקורינו מגורר, להגשה6largesפלפל אדוםפלפל אדום1פלפל צ'ילה אדום טרי, זרע קצוץ דקפלפל צ'ילה אדום טרי, זרע קצוץ דק1תפוח אדמה עמילני, מקולף וקצוץתפוח אדמה עמילני, מקולף וקצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.