פלפל אדום קלוי בסגנון ים תיכוני וסלט עדשים
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? פלפל אדום קלוי בסגנון ים תיכוני וסלט עדשים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם חומץ בלסמי, חרדל דיז'ון , וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לזרוק חצאי פלפל אדום עם 1 כף שמן זית.
מניחים אותם על תבנית אפייה וצולים עד הפלפלים הם רכים מאוד פריך בקצוות, כ 20 דקות. אפשר פלפלים להתקרר, ואז קוביות לקוביות 1/4 אינץ'. מניחים בצד בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים עדשים ומים קרים בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך, להוסיף קמצוץ של מלח, ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם רק רך לנשוך, על 20 דקות.
העברת עדשים מקורר לקערת הערבוב.
מערבבים בעדינות את הבצל, סלרי, גזר ופטרוזיליה.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ים ופלפל טחון טרי.
מערבבים את חרדל דיז ' ון, שאלוט קצוץ, 1/2 כפית מלח ים, מיץ לימון, חומץ יין לבן וחומץ בלסמי בבלנדר. להתמזג על גבוה במשך 10 שניות. בהדרגה להוסיף שמן זית להתמזג שוב עד ההלבשה הוא מלא emulsified וחלק.
יוצקים 1/2 כוס רוטב מעל עדשים ומערבבים בעדינות עם כף עץ. לטעום את הסלט ולהוסיף רוטב הנותרים אם תרצה.