קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום

פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום
פלפל אדום קלוי - פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 4 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, מלח, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את השמרים ו 1/4 כוס המים בקערה קטנה ולתת לשבת במשך 5 דקות כדי הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מניחים 1 3/4 כוסות של הקמח בקערה גדולה עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת השמרים, את המים הנותרים, ואת השמן ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
שמן בישולשמן בישול
4
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים עד לקבלת חלקה. משמנים קערה גדולה עם השמן הנותר, מוסיפים את הבצק ופונים למעיל. לכסות ולמקם במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את הגריל גבוה. לאחר שהבצק עלה, מחלקים אותו לחצי, ומחלקים כל חצי ל-2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
גלגל כל כדור למעגל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מברשת עם שמן וגריל משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מורחים על 1/2 כוס הרוטב על כל פיצה העליון עם גבינת עיזים ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רוטברוטב
באזיל!באזיל!
9
מניחים פיצה על הגריל ומבשלים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב וגבינה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
הסר מהחום, טפטוף עם שמן צ ' ילי אדום, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
11
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
13
מוסיפים פלפלים אדומים ועגבניות ומבשלים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחית במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל אדוםפלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
14
בואו להתקרר מעט.
15
בבלנדר, לשלב שמן, פתיתי צ ' ילי אדומים, ומלח; תערובת במשך 1 דקה. מסננים לתוך קערה קטנה או לסחוט בקבוק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה באפלו, פרוסה דקמוצרלה באפלו, פרוסה דק2(חוֹרֶף)עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת עיזים, פרוסה דקגבינת עיזים, פרוסה דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, בתוספת 1 כפית לשמן את הקערהשמן זית, בתוספת 1 כפית לשמן את הקערה1גדולבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות שזיף משומר, עם מיץ, מחיתעגבניות שזיף משומר, עם מיץ, מחית11 קילו קישואים,פתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים2פלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וקצוציםפלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וקצוצים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח רב-תכליתי שלא נבלע, בתוספת תוספת ללישה ולחילוץקמח רב-תכליתי שלא נבלע, בתוספת תוספת ללישה ולחילוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105 עד 115 מעלות F)מים חמים (105 עד 115 מעלות F)