פלפל, בשר חזיר ותפוחי אדמה תפוחי אדמה תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, אפיית תפוחי אדמה, ביצים מטוגנות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה מתוקים תפוחי אדמה מטוגנים, תפוחי אדמה מתוקים תפוחי אדמה מטוגנים, ו תפוחי אדמה מטוגנים סלט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מוסיף את הבצל ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מעבירים את הירקות לקערה ומוסיפים את החמאה ואת החזיר למחבת. מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שהחזיר מוזהב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את תפוחי האדמה וירקות בחזרה למחבת, וחום עד פריך. מתבלים במלח ופלפל. אם תרצה, מעל כל מנה עם ביצה מטוגנת.;
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לשפשף את תפוחי האדמה, לדקור אותם עם סכין בכמה מקומות, וצולים על המדף האמצעי של התנור במשך 1 שעה, או עד שהם עדינים מאוד.;