תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלפל ג'ק חזרת תפוחי אדמה אפויים פעמיים. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, אבוקדו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו פלפל ג'ק ופיצה פיתה כפולה זית, פלפל ג'ק פירה, ו מדורה (או תנור) פלפל ג'ק ותפוחי אדמה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשפשף תפוחי אדמה היטב כדי להסיר את כל הלכלוך. פירס עם מזלג, לשפשף עם מלח כשר ואופים על מחבת סדין במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, במחבת בינונית מעל חום בינוני לבשל בייקון עד פריך, להסיר, לנקז על מגבות נייר וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את כל אבל 2 כפות שומן חזיר מהמחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל וקמח במשך 2 דקות. מערבבים את jalapenos ו לטגן במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
להוסיף את השום קל לטגן במשך 1 יותר דקה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
הסר תפוחי אדמה מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורה מעשית. חותכים תפוחי אדמה לשניים, לאורך ולהסיר את הבשר של תפוחי אדמה עם כף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מערבבים בחמאה, מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם. שמור 8 של חצאי העור, להשליך את השני
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בעדינות לקפל את הבצל, חלפיניו ותערובת שום לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מערבבים את חזרת, שמנת חמוצה, חצי גבינת ג ' ק פלפל והבייקון; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה. בעדינות לקפל את האבוקדו.