קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פלפל ג'ק וחזרת תפוחי אדמה אפויים כפולים

פלפל ג'ק וחזרת תפוחי אדמה אפויים כפולים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלפל ג'ק חזרת תפוחי אדמה אפויים פעמיים. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, אבוקדו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו פלפל ג'ק ופיצה פיתה כפולה זית, פלפל ג'ק פירה, ו מדורה (או תנור) פלפל ג'ק ותפוחי אדמה בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשפשף תפוחי אדמה היטב כדי להסיר את כל הלכלוך. פירס עם מזלג, לשפשף עם מלח כשר ואופים על מחבת סדין במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, במחבת בינונית מעל חום בינוני לבשל בייקון עד פריך, להסיר, לנקז על מגבות נייר וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את כל אבל 2 כפות שומן חזיר מהמחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל וקמח במשך 2 דקות. מערבבים את jalapenos ו לטגן במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
להוסיף את השום קל לטגן במשך 1 יותר דקה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
הסר תפוחי אדמה מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורה מעשית. חותכים תפוחי אדמה לשניים, לאורך ולהסיר את הבשר של תפוחי אדמה עם כף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מערבבים בחמאה, מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם. שמור 8 של חצאי העור, להשליך את השני
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בעדינות לקפל את הבצל, חלפיניו ותערובת שום לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מערבבים את חזרת, שמנת חמוצה, חצי גבינת ג ' ק פלפל והבייקון; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה. בעדינות לקפל את האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת, למעלה עם שאר הגבינה ומניחים בחזרה בתנור על תבנית אפייה במשך 20 דקות ב 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות