פלפל ג'ק תפוחי אדמה
פלפל ג'ק תפוחי אדמה הוא תוספת המגישה 4. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 404 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה, שמנת, גבינת ג'ק פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלפל ג'ק פירה, מדורה (או תנור) פלפל ג'ק ותפוחי אדמה בייקון, ו ניפצו אבוקדו, פלפל קלוי ופלפל קסדיות ג'ק.
הוראות
מקולף מקום, לחתוך תפוחי אדמה לתוך סיר 2 ליטר בגודל. מכסים בסנטימטר של מים קרים.
מוסיפים כף מלח למים. מכסים ומביאים לרתיחה. (שים עין על תפוחי האדמה, קל לבשל אותם יתר על המידה.)
ברגע שהמים רותחים, לחשוף ומרתיחים במשך 6 דקות, או עד תפוחי האדמה הם רק רך מספיק, כך שאתה יכול להכניס מזלג לתוכם. תפוחי האדמה צריכים להיות בצד מעט underdone.
מסננים תפוחי אדמה, מכסים בגבינה:
מסננים את תפוחי האדמה ולשים אותם מיד לתוך קערת הגשה.
שכבת פרוסות הגבינה עליהם ולשים צלחת על הקערה כדי לכסות, כך אדים מתפוחי האדמה ממיסים את הגבינה.
בואו לשבת במשך כמה דקות, ואז לקפל בעדינות עם כפית כדי להפיץ את הגבינה המותכת סביב.
יוצקים קרם על תפוחי האדמה ולכסות שוב עד מוגש.
אם תפוחי האדמה הם בצד מבושל יתר על המידה להתפרק כפי שאתה זורק אותם בגבינה, אתה יכול להוסיף את השמנת בכל מקרה ומעך אותם עבור פירה פיקנטי, גביני. אם תפוחי האדמה עדיין לא מבושל מספיק והגבינה לא נמס מספיק, אתה יכול לשים אותם במיקרוגל במשך 20 שניות בערך.