פלפל דג חרב עם הל-רוטב גזר
פלפל דג חרב עם הל-רוטב גזר נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, תרמילי הל, מיץ גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו דבש והל גזר וגזר צלוי, זרעי שומר והל פודינג אורז גזר מתובל, ו הל - עוגת גזר מתובלת עם קצפת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
למחוץ תרמילי הל; להסיר זרע שחור.
במחבת 1-1 1/2 ליטר, מערבבים זרע הל, מיץ גזר, 1 1/2 כפיות חומץ, קורנפלור וסוכר עד מעורבב היטב. מערבבים מעל חום גבוה עד שחין תערובת; להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1/2 כוס, 7 עד 9 דקות. מכסה פאן ולהסיר מהחום; תן לעמוד 5 עד 10 דקות. טעם, ולהוסיף מלח וחומץ יותר אם תרצה.
יוצקים רוטב דרך מסננת משובחת לתוך קערה.
בינתיים, לשטוף דגים, לטפוח יבש, לחתוך 4 מנות שוות. לשפשף דגים בכל רחבי עם שמן זית ומפזרים קלות עם מלח. הגדר מחבת nonstick 10-12 אינץ ' (עם ידית חסינת קנה) מעל חום גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף דגים ולהפוך לפי הצורך חום משני הצדדים, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
מפזרים פלפל באופן שווה על פני דגים.
שים מחבת עם דגים בתנור 400; אופים עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 5 עד 7 דקות.
מעבירים דגים ללוחות מעוטרים. רוטב כפית באופן שווה סביב דגים ומפזרים עירית.