פלפל-טנדרלוין בקר צרוב עם רוטב שמנת חזרת
פלפל צרוב בשר טנדרלוין עם רוטב שמנת חזרת דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קצפת, חמאה, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר צרוב עם חרדל-רוטב חזרת, כריכי בשר צרוב עם חרדל-רוטב חזרת, ו כריכי בשר צרוב עם חרדל-חזרת.
הוראות
מפזרים פילה באופן שווה עם 1/2 מלח כפית; לחץ על פלפל סדוק לכל הצדדים של פילה.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בשר בקר, ומבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד שהבשר הוא מידת העדינות הרצויה.
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר על אש בינונית.
לטאטא בקמח, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל טחון עד מעורבב; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים שמנת, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה מבעבע. מערבבים חזרת וחרדל.