פלפל לבן Crème Brûlée עם איור ו שזיף
פלפל לבן Crème Brûlée עם תאנה ו שזיפים Compote נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצי וחצי, סוכר, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה רוסי לבן, ו קרם ברולה שוקולד לבן.
הוראות
שלב את כל החומרים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות עד תאנים ושזיפים מיובשים רכים, על 10 דקות. קומפוט מגניב מעט.
מעבירים לקערה קטנה. (Compote יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מחממים תנור ל 163°. לארגן שישה ramekins 3/4 כוס או כוסות פודינג בתבנית אפייה מתכת 13x9x2 אינץ'.
מערבבים קרם, חצי וחצי, ופלפל בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא תערובת קרם להתבשל על חום בינוני. כיסוי; להפריש 10 דקות תלול. להשליך שעועית וניל.
להקציף חלמונים ביצה 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת קרם חם.
לחלק פודינג בקרב ramekins.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
אופים פודינג עד להגדיר במרכז, כ -35 דקות.
הסר פודינג ממים; לקרר שנחשף עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מפזרים 1 1/2 כפיות סוכר גלם גבישי מעל כל פודינג.
מניחים פודינג על תבנית אפייה קטנה ומטגן עד הסוכר נמס וחום, גיליון מסתובב עבור אפילו בראונינג, על 3 דקות. מקררים פודינג נחשף עד ציפוי מתקשה, לפחות 1 שעה עד 3 שעות.