קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פלפל לבן Crème Brûlée עם איור ו שזיף

פלפל לבן Crème Brûlée עם איור ו שזיף
פלפל לבן Crème Brûlée עם תאנה ו שזיפים Compote נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצי וחצי, סוכר, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה רוסי לבן, ו קרם ברולה שוקולד לבן.

הוראות

1
שלב את כל החומרים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות עד תאנים ושזיפים מיובשים רכים, על 10 דקות. קומפוט מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מעבירים לקערה קטנה. (Compote יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 163°. לארגן שישה ramekins 3/4 כוס או כוסות פודינג בתבנית אפייה מתכת 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים קרם, חצי וחצי, ופלפל בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא תערובת קרם להתבשל על חום בינוני. כיסוי; להפריש 10 דקות תלול. להשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
להקציף חלמונים ביצה 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת קרם חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לחלק פודינג בקרב ramekins.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים פודינג עד להגדיר במרכז, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר פודינג ממים; לקרר שנחשף עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מפזרים 1 1/2 כפיות סוכר גלם גבישי מעל כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מניחים פודינג על תבנית אפייה קטנה ומטגן עד הסוכר נמס וחום, גיליון מסתובב עבור אפילו בראונינג, על 3 דקות. מקררים פודינג נחשף עד ציפוי מתקשה, לפחות 1 שעה עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מגישים פודינג עם קומפוט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote