פלפל לימון וחרדל אפוי Ahi / Mahi Mahi / סלמון
פלפל לימון וחרדל אפוי Ahi / Mahi Mahi / סלמון הוא A ללא גלוטן ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חרדל דיז'ון, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: מאדה מאהי מאהי עם ירקות ורוטב חרדל שום, Macadamia אגוז קרום עבור דגים-Mahi Mahi, סלמון, Swordfish, אורנג'Roughy, ו סלמון בגריל ג'ינג'ר דבש, דג חרב או מאהי מאי.
הוראות
מחממים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים שום וחום במשך 1 דקה.
מוסיפים דבש, ווסטרשייר וחרדל, מבשלים דקה נוספת.
מוסיפים מיץ לימון ומאפשרים להתקרר במקרר במשך 10 דקות, או עד שהתערובת עבה.קוצצים בצל ירוק ובזיליקום.
חותכים דגים לחלקים 2oz.צבוט חתיכת נייר כך שיש לו ארבעה קצוות מורמים ללכוד את הרוטב.מסדרים דגים על נייר אלומיניום משומן / משומן.
מורחים את כל תערובת הרוטב על גבי כל חלק.למעלה במשורה עם בזיליקום וסקאליונים.
מפזרים מלח ופלפל.צולים בתנור במשך 10-15 דקות, בהתאם לעובי של דגים (15 דקות לכל עובי אינץ ' עבור מבושל לחלוטין), או עד הרצוי. אם באמצעות Ahi, אני מעדיף לבשל עבור 10 minites כדי לאפשר בתוך להישאר גלם.
יוצקים רוטב אפוי עודף על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.