פלפל ממולא קוסקוס מרוקאי
פלפל ממולא קוסקוס מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . גשו לסופר וקנו כוסברה, מלח, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. נסו פלפל ממולא קוסקוס מרוקאי, סקווש ממולא מרוקאי קוסקוס, ו פלפלים ממולאים בסגנון מרוקאי לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, מערבבים צימוקים, דובדבנים ומשמשים; מכסים במיץ תפוזים.
בואו לעמוד 20 דקות; לנקז.
בינתיים, להסיר צמרות, זרעים וממברנות מפלפלים. תניח בצד.
ב 2-סיר ליטר, מרק חום, מים קליפת תפוז לרתיחה. מערבבים בקוסקוס; להסיר מהחום. כיסוי; בואו לעמוד 5 דקות.
קוסקוס עם מזלג. מערבבים בתערובת פירות יבשים, בצל, כוסברה, מנטה, מלח ופלפל. הניחו בצד 2 כפות של הגבינה; מוסיפים את הגבינה הנותרים לתערובת קוסקוס. כף לפלפלים. לעמוד זקוף במחבת מרובעת 8 אינץ'.
אופים חשוף 15 דקות או עד פלפלים הם פריך במכרז ומילוי חם.
מפזרים גבינה שמורה על פלפלים ממולאים.
אופים 1 עד 2 דקות יותר או עד גבינה מתחילה להמיס.