תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פלפל מתוק וריזוטו שעועית ירוקה. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרק ירקות, שיני שום, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו אגוזי קשיו וריזוטו פלפל ירוק, ריזוטו שעועית ירוקה, ו רולאפים שעועית ירוקה פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים שעועית במים רותחים 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לשטוף עם מים קרים עד קריר; לנקז.
מוסיפים יין וזעפרן; מבשלים 2 דקות או עד שהיין נספג כמעט, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להוסיף 1 כוס תערובת מרק; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים שעועית; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, מיץ, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.