פלפל מתוק וריזוטו שעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פלפל מתוק וריזוטו שעועית ירוקה. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרק ירקות, שיני שום, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו אגוזי קשיו וריזוטו פלפל ירוק, ריזוטו שעועית ירוקה, ו רולאפים שעועית ירוקה פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית במים רותחים 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לשטוף עם מים קרים עד קריר; לנקז.
שלב מרק 2 כוסות מים בסיר בינוני; להביא לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים פלפל, קורנית ושום; לטגן 5 דקות.
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. להפחית חום בינוני.
מוסיפים יין וזעפרן; מבשלים 2 דקות או עד שהיין נספג כמעט, תוך ערבוב מתמיד.
להוסיף 1 כוס תערובת מרק; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים שעועית; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, מיץ, מלח ופלפל שחור.