פלפל פיקטה עוף דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מיץ לימון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, שמן חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מטגנים פלפלים אדומים ובצל עד שהם מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
בצל
3
הסר מחבת עם כף מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
4
מוסיפים עוף בקוביות למחבת וחומים קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים שום ופלפל אדום טחון. להפחית את החום מעט לטגן, מכוסה, במשך 1 עד 2 דקות, עד השום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
שום
6
באמצעות כף עץ, להוסיף מיץ לימון, ערבוב לשבור חלקיקים על החלק התחתון של מחבת (deglazing).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
7
מוסיפים חמאה / מרגרינה, מערבבים ומתמזגים היטב לתוך הרוטב. להחזיר פלפל ובצל למחבת, מערבבים הכל יחד ומוסיפים פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולהגיש.