פלפל פיקטה עוף
פלפל פיקטה עוף דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מיץ לימון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים פלפלים אדומים ובצל עד שהם מתחילים לרכך.
הסר מחבת עם כף מחוררת ולהניח בצד.
מוסיפים עוף בקוביות למחבת וחומים קלות.
מוסיפים שום ופלפל אדום טחון. להפחית את החום מעט לטגן, מכוסה, במשך 1 עד 2 דקות, עד השום הוא חום זהוב.
באמצעות כף עץ, להוסיף מיץ לימון, ערבוב לשבור חלקיקים על החלק התחתון של מחבת (deglazing).
מוסיפים חמאה / מרגרינה, מערבבים ומתמזגים היטב לתוך הרוטב. להחזיר פלפל ובצל למחבת, מערבבים הכל יחד ומוסיפים פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולהגיש.