קושימומחה
מוכן ב1 ש, 4 דק.
מנות40
ציון בריאות5
מגזין

פלפל קאטלוני ורוטב אגוזים (סלסה רומסקו)

פלפל קאטלוני ורוטב אגוזים (סלסה רומסקו)
פלפל קאטלוני ורוטב אגוזים (סלסה רומסקו) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 40 . לרוטב הזה יש 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'ילי אנצ' ו, שמן זית, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 4 דקות. נסו סלט קטלוני עם ירקות ויניגרט רומסקו(Xato), רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, ו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צ 'ילי אנצ' ו בסיר קטן. מכסים במים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
3
לנקז היטב.
4
הסר גבעולים, זרעים, וממברנות צ ' ילי; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מניחים צ ' יילס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 10 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
10
בואו לעמוד במשך 15 דקות. לקלף לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
11
תוסיף פלפלים לצ ' יילס.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
12
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מסדרים אגוזי לוז בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד קלוי. להפוך אגוזים על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
16
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
17
מוסיפים שקדים, שום ולחם למעבד מזון; תהליך 1 דקה או עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
18
מוסיפים את תערובת צ ' ילה, חומץ, רסק עגבניות, פפריקה ופלפל אדום טחון; תהליך 1 דקה או עד לשלב. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
19
מוסיפים 1/4 כוס מים חמים ומלח; תהליך 10 שניות או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
20
הערה: לאחסן במיכל אטום במקרר במשך עד שבועיים.