פלפל קאטלוני ורוטב אגוזים (סלסה רומסקו)
פלפל קאטלוני ורוטב אגוזים (סלסה רומסקו) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 40 . לרוטב הזה יש 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'ילי אנצ' ו, שמן זית, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 4 דקות. נסו סלט קטלוני עם ירקות ויניגרט רומסקו(Xato), רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, ו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ 'ילי אנצ' ו בסיר קטן. מכסים במים; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
הסר גבעולים, זרעים, וממברנות צ ' ילי; להשליך.
מניחים צ ' יילס בקערה בינונית.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 10 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. לקלף לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מסדרים אגוזי לוז בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד קלוי. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות.
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון.
מוסיפים שקדים, שום ולחם למעבד מזון; תהליך 1 דקה או עד הקרקע דק.
מוסיפים את תערובת צ ' ילה, חומץ, רסק עגבניות, פפריקה ופלפל אדום טחון; תהליך 1 דקה או עד לשלב. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
מוסיפים 1/4 כוס מים חמים ומלח; תהליך 10 שניות או עד בשילוב.
הערה: לאחסן במיכל אטום במקרר במשך עד שבועיים.