פלפל קלוי, פרמזן וקרוסטיני זית
פלפל קלוי, פרמזן וקרוסטיני זית יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בגט, שמן זית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פלפל אדום קלוי וקרוסטיני זית בשלים, פלפל קלוי, זית, וצלפים קרוסטיני, ו רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם שמן ולסדר על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד השחמה קלה פריך, כ 15 דקות, מתהפך באמצע.
מחממים broiler גבוה; קו גיליון אפייה עם נייר.
מניחים פלפלים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה צלייה עד מושחר, 10 עד 12 דקות.
העברה לשקית נייר, שקית חותם ולאפשר פלפלים קיטור במשך 10 דקות. החזק פלפלים תחת מים זורמים קרים כדי להסיר את העור. להתייבש עם מגבות נייר וקוצצים.
מערבבים פלפלים, פרמזן, זיתים ופטרוזיליה בקערה.
מורחים כל crostini עם 1 כף. של תערובת פלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.