קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פלפל שחור-ברוסקטה גבינת איכר בזיליקום עם עגבנייה

פלפל שחור-ברוסקטה גבינת איכר בזיליקום עם עגבנייה
את המתכון ניתן להכין ברוסקטה גבינה של איכר פלפל שחור-בזיליקום עם עגבנייה בערך 45 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 380 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פלפל גרוס גס, גבינת איכרים, בגט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 19 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פלפל שחור-ברוסקטה גבינת איכר בזיליקום עם עגבנייה, עוגות תפוחי אדמה פריכות עם גבינת איכרים, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס קייל, ו ביצים מקושקשות רכות עם רומנו ופלפל שחור עם ברוסקטה עגבניות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים גבינה, בזיליקום וגרידת לימון במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ודופק 2 פעמים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
4
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מברישים לחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומשפשפים בשיני שום. גריל לחם על כל צד במשך 1 דקה או עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מורחים כל פרוסה בחלק מתערובת הגבינה של האיכר ומעליהם עגבנייה ופלפל שחור סדוק יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
מורחיםמורחים
עגבנייהעגבנייה

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.