פלפלים אדומים ממולאים
פלפלים אדומים ממולאים נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך allspice הקרקע, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלפלים ממולאים [או קציץ בשר בפלפל פעמון], פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העליון 1/2 אינץ ' של פלפלים ושמורה. לגרוף זרעים מחללים. להשליך גבעולים פלפלים קוצצים צמרות.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פטרוזיליה, שום ופלפל קצוץ. מטגנים עד שהבצל מתרכך, בערך 8 דקות.
מערבבים באורז, פפריקה, מלח, פלפל, ואולספייס. מגניב 10 דקות.
מערבבים ב 1/2 כוס רוטב עגבניות, ואז בשר וביצה.
מילוי חללי פלפל בתערובת בשר. לעמוד פלפלים מלאים בשכבה אחת בסיר גדול כבד.
יוצקים הנותרים 2 כוסות רוטב עגבניות סביב פלפלים. להביא רוטב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את הסיר ומבשלים 20 דקות. כפית קצת רוטב על כל פלפל. כיסוי; לבשל עד פלפלים הם מכרז ומילוי מבושל דרך המשרד, על 20 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, כיסוי וצינה. לחמם מחדש מכוסה בחום נמוך.)