אף פעם אי אפשר לאכול יותר מדי מתכונים, אז תנו פלפלים איטלקיים ממולאים ... פלוס קציץ בשר לנסות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פלפלים ממולאים [או קציץ בשר בפלפל], קציץ בשר ממולא פלפלים עטוף בבייקון, ו פלפלים ממולאים בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור קציץ הבשר, לשלב את כל החומרים ומערבבים היטב (אני משתמש ביד שלי בשביל זה).אם אתה מכין רק את קציץ הבשר, צור אותו במחבת משומנת 9x13 ואופה 400 מעלות במשך שעה אחת, מתערבב עם מיצי המחבת.עבור קציץ הבשר, מערבבים את מרכיבי רוטב הבשר בסיר, ומחממים על הכיריים כדי להגיש חם על פרוסות קציץ הבשר ליד השולחן.אם אתם מכינים את הפלפלים האיטלקיים ממולאים בירוק תקבלו גם קציץ בשר מזה.לפלפלים ממולאים האיטלקים לחתוך את צמרות את הפלפלים ולנקות אותם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים את צמרות עד להשתמש לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
3
שים את אלה במחבת עם קצת שמן זית יחד עם הבצלים, ושום-מבשלים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים בזמן שאתה מכין את המילוי לפלפלים.מבשלים את האורז על פי כיוונים תיבה.כמו כן, לחתוך טיפה את החלק התחתון של הפלפלים כך שהם ישבו במחבת ולא להטות (לא לחתוך דרך פנימה).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מערבבים 3-4 כוסות של תערובת מתכון קציץ בשר, גבינת פרמזן, שום, קצת מהרוטב, והאורז המבושל בקערה גדולה-מוסיפים את האורז עד שהוא נראה כמו הכמות שאתה אוהב (אני גלגל העין ביותר של כל המרכיבים).ממלאים את הפלפלים ומניחים במחבת שעליה כבר שמתם שכבה של רוטב.שים קצת רוטב על צמרות הפלפלים.מכסים בנייר כסף.צור את שאר התערובת לתוך כיכר כפי שיורה לעיל.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.