קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

פלפלים איטלקיים ממולאים ... וגם קציץ בשר.

פלפלים איטלקיים ממולאים ... וגם קציץ בשר.
אף פעם אי אפשר לאכול יותר מדי מתכונים, אז תנו פלפלים איטלקיים ממולאים ... פלוס קציץ בשר לנסות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פלפלים ממולאים [או קציץ בשר בפלפל], קציץ בשר ממולא פלפלים עטוף בבייקון, ו פלפלים ממולאים בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קציץ הבשר, לשלב את כל החומרים ומערבבים היטב (אני משתמש ביד שלי בשביל זה).אם אתה מכין רק את קציץ הבשר, צור אותו במחבת משומנת 9x13 ואופה 400 מעלות במשך שעה אחת, מתערבב עם מיצי המחבת.עבור קציץ הבשר, מערבבים את מרכיבי רוטב הבשר בסיר, ומחממים על הכיריים כדי להגיש חם על פרוסות קציץ הבשר ליד השולחן.אם אתם מכינים את הפלפלים האיטלקיים ממולאים בירוק תקבלו גם קציץ בשר מזה.לפלפלים ממולאים האיטלקים לחתוך את צמרות את הפלפלים ולנקות אותם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים את צמרות עד להשתמש לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
שים את אלה במחבת עם קצת שמן זית יחד עם הבצלים, ושום-מבשלים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים בזמן שאתה מכין את המילוי לפלפלים.מבשלים את האורז על פי כיוונים תיבה.כמו כן, לחתוך טיפה את החלק התחתון של הפלפלים כך שהם ישבו במחבת ולא להטות (לא לחתוך דרך פנימה).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים 3-4 כוסות של תערובת מתכון קציץ בשר, גבינת פרמזן, שום, קצת מהרוטב, והאורז המבושל בקערה גדולה-מוסיפים את האורז עד שהוא נראה כמו הכמות שאתה אוהב (אני גלגל העין ביותר של כל המרכיבים).ממלאים את הפלפלים ומניחים במחבת שעליה כבר שמתם שכבה של רוטב.שים קצת רוטב על צמרות הפלפלים.מכסים בנייר כסף.צור את שאר התערובת לתוך כיכר כפי שיורה לעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים את שניהם ב 400 מעלות במשך כשעה או עד הסוף.עכשיו יש לך 2 ארוחות-להקפיא כמה אם אתה רוצה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1דאש1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות22 כפות חמאה מומסתלחם, עשוי פירוריםלחם, עשוי פירורים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)4ביצים, מכותביצים, מכות142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר1שן שום, טחון (או שום יבש ניתן להשתמש)שן שום, טחון (או שום יבש ניתן להשתמש)1שן שום, טחוןשן שום, טחון4largesפלפלים ירוקיםפלפלים ירוקים2קילוגרםהמבורגרהמבורגר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'12 כפיות אבקת שוםחרדל מוכןחרדל מוכן43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל מוכןחרדל מוכן791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיבולת שועלשיבולת שועל10שרימפס וורידיםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1smallsבצל, קצוץבצל, קצוץ1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1דאשעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן, לפי הטעםגבינת פרמזן, לפי הטעם1דאש1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר10שרימפס וורידיםכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז נא, מבושלאורז נא, מבושל2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום10שרימפס וורידיםפפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו