פלפלים בלסמיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פלפלים בלסמיים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפלים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוף בלסמי ופלפלים, עוף ופלפלים בלסמיים, ו פלפלים בלסמיים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על נייר אלומיניום גדול מרופד אפייה; פלפלים שטוחים עם כף יד.
מוסיפים בצל לתבנית אפייה. Broil 5 1/2 " מהחום 20 עד 25 דקות או עד פלפלים מושחרים.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top; חותם, ולתת לעמוד 15 דקות. לקלף את העור מן הפלפלים; לחתוך פלפל לרצועות.
לטאטא יחד חומץ הבא 4 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים ברוזמרין.
מוסיפים רצועות פלפל ובצל לקערה; לזרוק היטב.