פלפלים במרינדה
פלפלים במרינדה הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . אם יש לכם פלפל, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים במרינדה, פלפלים אדומים במרינדה, ו פלפלים במרינדה ומוצרלה.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את כל הפלפלים האדומים, הירוקים והצהובים בתנור ישירות על המדף. צולים במשך כ 15 דקות, פונה במידת הצורך, עד העור חרוך היטב. מיד במקום בקערה מכוסה בניילון נצמד או בשקית נייר, ולאפשר להתקרר.
הסר את הקליפות מהפלפלים על ידי שפשוף עם הידיים, ולשטוף מתחת למים קרים.
חותכים לשניים, להסיר גזע וזרעים, ולאחר מכן לחתוך לרצועות.
מניחים פלפלים לתוך קערה בינונית, ומערבבים את השום, חומץ, שמן, בזיליקום, פטרוזיליה, מלח ופלפל.