פלפלים ממולאים
גשו לסופר וקנו בשר טחון, רוטב עגבניות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים: Aji, פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים.
הוראות
חותכים פרוסה דקה מקצה הגבעול של כל פלפל כדי להסיר את החלק העליון של פלפל.
הסר זרעים וממברנות; לשטוף פלפלים. במידת הצורך, לחתוך פרוסה דקה מלמטה של כל פלפל כך שהם עומדים ישר. בתנור הולנדי 4 ליטר, להוסיף מספיק מים כדי לכסות פלפלים.
חום לרתיחה; להוסיף פלפלים. לבשל על 2 דקות; ניקוז.
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז. מערבבים באורז, מלח, שום וכוס 1 של רוטב העגבניות; מבשלים עד חם.
פלפלים ממולאים בתערובת בקר. לעמוד פלפלים זקוף בתבנית אפיית זכוכית מרובעת 8 אינץ ' ungreased.
יוצקים רוטב עגבניות שנותר על פלפלים.
אופים 10 דקות. לחשוף ולאפות על 15 דקות יותר או עד פלפלים רכים.