פלפלים ממולאים אפויים
פלפלים אפויים ממולאים הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, אורז, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פלפלים ממולאים אפויים, פלפלים אדומים ממולאים אפויים, ו פלפלים רומנו ממולאים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°; קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
חותכים קצה גזע של כל פלפל, על 1/2 אינץ ' למטה, ולהשתמש כף כדי לגרוף את הזרעים ואת הממברנה. אם פלפלים לא יושבים זקופים, חותכים פיסה מלמטה, נזהרים לא לחתוך לפלפלים, כך שהם יושבים מאוזן בזמן שהם אופים.
מוסיפים פלפלים לסיר ומביאים מים לרתיחה מהירה. מבשלים עד ריכוך קל, 8 עד 10 דקות.
בעוד הפלפלים מבשלים, חם 2 כפות. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, ערבוב, עד מתפורר וכבר לא ורוד, על 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, קינמון, ציפורן ואורז. מערבבים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. אתה צריך בערך 4 כוסות מילוי.
באמצעות מלקחיים, להסיר פלפלים מן המים לנקז, הפוך, על מגבות נייר. לארוז כל פלפל עם כ 1 מילוי כוס. מסדרים פלפלים על תבנית אפייה, מפזרים פירורי לחם וטפטוף עם הנותרים 2 כפות. שמן.
אופים עד השחמה, כ -15 דקות.