פלפלים ממולאים בטורקיה וקינואה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, ענפי פטרוזיליה שטוחים, פפיטאס ושום. 891 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון נקה אכילת קינואה הודו פלפלים ממולאים, פלפלים ממולאים עם קינואה מקסיקנית מתובלת, ו נקה אכילת קינואה הודו פלפלים ממולאים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לקינואה: על אש בינונית-גבוהה מביאים את המרק לרתיחה בסיר בינוני. כשהמרק מגיע לרתיחה, מוסיפים את הקינואה, ואז מערבבים ומכסים. מנמיכים את האש לרתיחה ומאדים את הקינואה עד שהגרגירים קופצים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסירים מהאש ומניחים לעמוד 10 דקות. מוך עם מזלג.
5
לפלפלים: מניחים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים טפטוף שמן זית ומוסיפים את ההודו, פתיתי הפלפל האדום הכתוש והשום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד להשחמה טובה, 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב בכף עץ ושובר את החלקים. מתפיחים עם היין. בזמן שההודו משחים, שוטפים את הפלפלים ומייבשים. כשהפלפל שוכב על צדו, חותכים את החלק העליון ומסירים את הזרעים והקרום. חזור על הפלפלים הנותרים. השאר את הגבעול בחלקו העליון להצגה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
לאחר שההודו משחים, מכבים את האש ומקפלים פנימה את הקינואה, הקייל והפפיטאס.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרוב
9
מערבבים לשילוב כל המרכיבים ביסודיות. בדוק אם יש תיבול והתאם עם מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
10
בקערת ערבוב קטנה שלבו את הפנקו והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
11
מוסיפים טפטוף שמן זית להרטיב קלות ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את הפלפלים על מגש צלייה בצד החתוך כלפי מעלה וממלאים כל אחד בכ-1/3 כוס מילוי. מעל כל חצי פלפל עם כ -2 כפות תוספת פנקו-פרמזן. מכסים באופן רופף בנייר כסף, מניחים במרכז התנור ואופים 15 דקות. כשהפלפלים רכים ומבושלים, מסירים את נייר הכסף ומפעילים את הפטם. מבשלים מתחת לצלייה להשחמת פירורי הלחם של הפנקו ופריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ
12
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומניחים לנוח לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
להצגה מניחים 1/4 כוס רוטב אבוקדו עגבניות קלוי על צלחת ומניחים את חצאי הפלפל הקלויים והממולאים באמצע הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
14
מקשטים בענפי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
15
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מניחים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה. זורקים את העגבניות עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור. צולים עד חרוך יפה, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כמו פפיטאס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
שלב את העגבניות, 1/4 כוס מים, כמון, 1 כפית מלח, אבוקדו, שום, ג ' לפנוס, בצל, מיץ ליים וכוסברה בבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאס
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
מכניסים למקרר ומניחים לרוטב להתייצב לפני ההגשה, כך שיהיה חלק.