פלפלים ממולאים בטורקיה וקינואה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, ענפי פטרוזיליה שטוחים, פפיטאס ושום. 891 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון נקה אכילת קינואה הודו פלפלים ממולאים, פלפלים ממולאים עם קינואה מקסיקנית מתובלת, ו נקה אכילת קינואה הודו פלפלים ממולאים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לקינואה: על אש בינונית-גבוהה מביאים את המרק לרתיחה בסיר בינוני. כשהמרק מגיע לרתיחה, מוסיפים את הקינואה, ואז מערבבים ומכסים. מנמיכים את האש לרתיחה ומאדים את הקינואה עד שהגרגירים קופצים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מסירים מהאש ומניחים לעמוד 10 דקות. מוך עם מזלג.
5
לפלפלים: מניחים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים טפטוף שמן זית ומוסיפים את ההודו, פתיתי הפלפל האדום הכתוש והשום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד להשחמה טובה, 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב בכף עץ ושובר את החלקים. מתפיחים עם היין. בזמן שההודו משחים, שוטפים את הפלפלים ומייבשים. כשהפלפל שוכב על צדו, חותכים את החלק העליון ומסירים את הזרעים והקרום. חזור על הפלפלים הנותרים. השאר את הגבעול בחלקו העליון להצגה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
לאחר שההודו משחים, מכבים את האש ומקפלים פנימה את הקינואה, הקייל והפפיטאס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרוב
9
מערבבים לשילוב כל המרכיבים ביסודיות. בדוק אם יש תיבול והתאם עם מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
10
בקערת ערבוב קטנה שלבו את הפנקו והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
מוסיפים טפטוף שמן זית להרטיב קלות ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את הפלפלים על מגש צלייה בצד החתוך כלפי מעלה וממלאים כל אחד בכ-1/3 כוס מילוי. מעל כל חצי פלפל עם כ -2 כפות תוספת פנקו-פרמזן. מכסים באופן רופף בנייר כסף, מניחים במרכז התנור ואופים 15 דקות. כשהפלפלים רכים ומבושלים, מסירים את נייר הכסף ומפעילים את הפטם. מבשלים מתחת לצלייה להשחמת פירורי הלחם של הפנקו ופריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומניחים לנוח לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
להצגה מניחים 1/4 כוס רוטב אבוקדו עגבניות קלוי על צלחת ומניחים את חצאי הפלפל הקלויים והממולאים באמצע הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
14
מקשטים בענפי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
15
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מניחים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה. זורקים את העגבניות עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור. צולים עד חרוך יפה, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
18
שלב את העגבניות, 1/4 כוס מים, כמון, 1 כפית מלח, אבוקדו, שום, ג ' לפנוס, בצל, מיץ ליים וכוסברה בבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
מכניסים למקרר ומניחים לרוטב להתייצב לפני ההגשה, כך שיהיה חלק.