פלפלים ממולאים על ברבי
פלפלים ממולאים על ברבי נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 447 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חוט, צנוברים, גורגונזולה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ברבי עוגת יום הולדת, פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים.
הוראות
הפוך את המילוי: מחממים את השמן במחבת בינונית עם מכסה ומטגנים את צנוברים עד קלוי, ולאחר מכן מוסיפים את האורז ומטגנים עד הגרגרים מבריקים. מערבבים את השום, ואז מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 10 דקות, עד שהאורז רך.
הסר מהחום, להתקרר מעט ומערבבים את בצל האביב, עגבניות שרי, מוצרלה, gorgonzola ועשבי תיבול טריים. עונה היטב ולהשאיר להתקרר.
דברים הפלפלים: לחתוך סביב הגבעול מפלפל אחד, להסיר ולהניח בצד. הפוך אחד לחתוך את אורך הפלפל ולפתוח בעדינות.
הסר את הזרעים ואת הממברנה.
כפית קצת מילוי לתוך חלל הפלפל, דואג לא overfill.
קח על אורך מטר של מיתר המטבח לעטוף את נקודת המרכז מספר פעמים סביב גבעול הפלפל, קשירתו בחוזקה.
למעלה עם הגבעול לעטוף את הקצוות של המחרוזת כמה פעמים סביב הפלפל כדי לאבטח את המילוי. לקשור את הקצוות בקשר.חזור עם הפלפלים האחרים.
ברביקיו הפלפלים הממולאים מעל חום מתון במשך 15-20 דקות, הופך בעדינות עד הפלפלים מושחים באופן שווה. אל תדאג אם מחרוזת chars ואם הפלפלים לפצל יותר מדי לעטוף אותם חתיכת נייר ולסיים בישול בעטיפות נייר.