פלפלים ממולאים עם Chard שוויצרי מוקרם חריף
פלפלים ממולאים עם חריף מוקרם Chard שוויצרי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפלים, שיני שום, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלפלים צהובים ממולאים עם Chard שוויצרי חריף בצל ירוק Pilaf, פלפלים צהובים ממולאים עם Chard שוויצרי חריף בצל ירוק Pilaf, ו Chard שוויצרי וריקוטה ממולאים פלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו בצד 1/2 פאונד של גבעולי סלק הנחמדים ביותר; שמרו את השאר לשימוש נוסף. להביא 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיף את 1/2 קילו של גבעולים סלק לבשל עד כמעט מכרז, על 4 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הגבעולים לצלחת כדי להתקרר.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד למים הרותחים בקבוצות, ומוסיפים עוד ככל שכל אצווה נבלת. כאשר כל העלים נוספו, לבשל במשך 1 דקה.
מסננים את העלים chard; לתת מגניב, ואז לסחוט יבש גס לקצוץ.
חותכים את הגבעולים לחתיכות 1 אינץ'.
ממיסים את החמאה בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מוסיפים את הבצל ואת jalapeos ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 10 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות יותר.
מוסיפים את השמנת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מופחת 3/4 כוס, על 10 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים את העלים ואת הגבעולים ואת העונה עם מלח ופלפל.
בינתיים, בסיר קטן, לכסות את האורז עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים נספגים, כ -12 דקות. Fluff האורז.
חותכים את צמרות את הפלפלים, משאיר טבעת 1/2 אינץ ' של פלפל סביב כל גזע. לגרוף את הזרעים וצלעות. העמד את הפלפלים בתבנית אפייה גדולה או במחבת צלייה ושפשף את העורות בשמן זית. מתבלים את החלק הפנימי של הפלפלים במלח ופלפל ומכניסים כפית של 1/4 כוס אורז לכל אחד. ממלאים את הפלפלים עם chard מוקרם ולהחליף את צמרות; שמן צמרות.
אופים במשך כ 1 שעה, או עד הפלפלים רכים המילוי חם.