פלפלים ממולאים עם קינואה
פלפלים ממולאים עם קינואה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פפריקה, עגבניות משומרות, פלפלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 71% . מתכונים דומים: פלפלים ממולאים בקינואה , פלפלים ממולאים בקינואה ופלפלים ממולאים בקינואה .
הוראות
מסננים עגבניות שומרים מיץ; לְהַפְרִישׁ. בסיר קטן מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים קינואה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 12-15 דקות או עד שהנוזלים נספגים.
בינתיים חוצים פלפלים לשניים לאורכם ומוציאים גרעינים. בתנור הולנדי מבשלים פלפלים במים רותחים במשך 3-5 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים; הופכים על נייר סופג.
מבשלים במחבת גדולה את בשר הבקר, הבצל, הפטרוזיליה, הפפריקה, המלח, פתיתי הפלפל והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים בפחית אחת רוטב עגבניות, תירס, קינואה ועגבניות; חום דרך.
מניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
שלבו את מיץ העגבניות השמור ורוטב העגבניות הנותר; יוצקים מעל פלפלים.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהפלפלים רכים.
מפזרים גבינה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.