פלפלים ממולאים עם קלמרי: פפריצ'ה סטופטה
אם יש לכם פלפלים, פתיתי צ'ילה, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קלמרי מוקפץ עם פלפלים וקוקס, קלמרי מוקפץ עם פלפלים אדומים ולימון, ו קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום בגריל כבוש.
הוראות
במחבת מטגנת גדולה מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש גבוהה עד לעישון.
מוסיפים את קלמרי, שום פרוס, פתיתי צ ' ילה, ומבשלים 1 דקה, עד קלמרי הוא רך.
במחבת גדולה מחממים את יתרת השמן עד לעישון.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עד שהם רכים ושחומים, הופכים מדי פעם לבישול אחיד. ברגע שהם רכים, מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
מוציאים את רוב השמן מהתבנית ומוסיפים את העגבניות, השום הקצוץ, הקלמרי השמור והמלח והפלפל, לפי הטעם. מבשלים על אש גבוהה במשך 5 דקות, ואז מסירים מהאש, ומכניסים את התערובת לפלפלים. למעלה עם פטרוזיליה ומגישים.