פלפלים צלויים עם גבינת עיזים
. אם יש לך שום, שמן זית, תיבול פלפל לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו גבינת עיזים ממולאת מיני פלפלים, קינואן וגבינת עיזים ממולאים פלפלים, ו עוטפת פטריות עם תרד, פלפלים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל לשש טריזים, ומניחים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיף את השום ואת טפטוף עם שמן זית. לזרוק, לאטום, ולהניח בצד כדי להשרות לפחות 20 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה. מערבבים את גבינת העזים ופלפל לימון תיבול יחד בקערה קטנה; להפריש.
מבשלים את הפלפלים, עור בצד על הגריל שחומם מראש עד חרוך קלות, על 3 דקות. הפוך את הפלפלים, בזהירות כפית את הגבינה על כל פלפל. סגור את המכסה של ברביקיו, ולהמשיך לבשל עד תחתית הם חרוך קלות והגבינה חמה, 2 עד 3 דקות.