פלפלים קלויים עם שום
פלפלים קלויים עם שום הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שן שום, שמן זית, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, כרובית קלויה עם שום ופלפלים אדומים, ו ממרח אבוקדו עם שום ופלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
רבע פלפלים לאורך וזורקים גבעולים, זרעים, וצלעות. מסדרים פלפלים, עור הצדדים למעלה, על מתלה של מחבת מטאטאים מטאטאים על 2 אינץ ' מחום עד עורות הם שלפוחיות, 8 עד 12 דקות. (לחלופין, להניח פלפלים שלמים על צדיהם על מדפים של מבערים של תנור גז ולהפוך את הלהבות על גבוה. פלפל חריף, הופך אותם עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 5 עד 8 דקות.)
להעביר פלפלים קלויים לקערה ולתת לעמוד, מכוסה, עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף פלפלים לחתוך כל רבע לאורכו ל 2 או 3 רצועות. פרוסת שום דק ובהטלת קערה עם פלפלים, שמן ומלח לפי הטעם. פלפל מרינט, מכוסה ומקורר, לפחות 3 שעות ועד 3 ימים.