פלקי דם כתום טארט
צריך קינוח צמחוני? טארט תפוז דם Flaky יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמון ביצה, מי קרח, רוטב קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו פלקי דם כתום טארט, טארט כתום דם עם רוטב קרמל כתום, ו טארט כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את 1 כוס קמח עם 2 כפות של הסוכר ואת אבקת האפייה ומלח.
מוסיפים את המקל של חמאה קרה ודופק כמה פעמים, רק עד שהוא בגודל של אפונה.
מפזרים את הבצק עם מי קרח ודופק רק עד פירורים לחים טופס. הפוך את הפירורים על משטח עבודה, ללוש פעם או פעמיים וללטף את הבצק לדיסק. עוטפים את המאפה בפלסטיק ומקררים במשך 30 דקות.
על משטח עבודה משוריין, לרדד את הבצק לסיבוב 11 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה.
מעבירים את המאפה ליריעת קובץ cookie שטוחה מנייר קלף ומקררים למשך 15 דקות, או עד שמצוננים.
בינתיים, לקלף את תפוזי הדם, להסיר את כל החיקוי הלבן המר. פרוסה דקה 2 של התפוזים לרוחב; להסיר את הבורות.
מעבירים את פרוסות התפוז לצלחת. עבודה על מסננת להגדיר מעל קערה, לחתוך בין הממברנות של התפוזים הנותרים, משחרר את החלקים לתוך המסננת.
הסר את הבורות בעדינות לנער כמה שיותר מיץ ככל האפשר מבלי למעוך את הסעיפים; תצטרך 1 כוס של סעיפים. שמור את מיץ התפוזים לשימוש נוסף.
מסדרים את החלקים הכתומים על המאפה, משאירים גבול 2 אינץ ' מסביב.
מפזרים 2 כפות של הסוכר על התפוזים. באמצעות סכין קילוף, לחתוך דק את שארית 1 כף חמאה על התפוזים. מקפלים את הבצק על התפוזים, משאיר את רוב התפוזים חשופים.
מברישים את המאפה עם שטיפת הביצים ומפזרים קלות עם 1 כף של הסוכר. מסדרים את פרוסות התפוז למעלה, משאירים גבול 1 אינץ'של מאפה מסביב.
מפזרים את הנותרים 1 כף סוכר על גבי. להקפיא את טארט עד מוצק, לפחות 4 שעות או רצוי לילה.
מחממים את התנור ל-375 ומניחים מתלה במרכז.
מניחים תבנית אפייה על המדף למטה כדי לתפוס כל טיפות.
אופים את הטארט ישירות מהמקפיא במשך 1 שעה ו 15 דקות, עד הפרי מבעבע ואת המאפה הוא השחמה עמוקה.
להעביר את גיליון העוגיות למתלה ולתת את מגניב טארט במשך 30 דקות. בזהירות להחליק את נייר קלף על המדף ולתת את מגניב טארט לחלוטין.
מגישים עם רוטב קרמל מלוח.