פן צרוב חברת התעופה השד
פן צרוב חברת התעופה שד דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 338 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זיתים, שום מגורען, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזה עוף צרוב פאן-איירליינס עם קוסקוס ישראלי, רימונים ופרטי חריטה, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
יש לשטוף ולטפוח לייבש את העוף. מחממים מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני.
מערבבים פפריקה, שום מגורען, מלח ופלפל, בקערה קטנה. תמהיל לשפשף תיבול בכל רחבי העוף. כאשר מחבת חם, מוסיפים שמן וצורב עוף, צד העור הראשון, להתהפך ולצרוב בצד השני.
הסר למגש גיליון והכניס לתנור שחומם מראש לבשל דרך, כ 15 דקות.
למחבת שנהגת לצרוב את העוף, להוסיף את הבצל והכרישה.
לטגן במשך 4 עד 5 דקות או עד קרמל קל.
מוסיפים שום וזיתים ומיץ זית.
לטגן במשך 2 דקות יותר, ואז deglaze המחבת עם יין לבן. להפחית את היין בחצי. לסיים את הרוטב על ידי ערבוב ב טימין וחמאה. התאם תיבול, במידת צורך, ולשמור על חום.
כאשר העוף נעשה, להסיר מהתנור, במקום על מגש הגשה, ויוצקים כל מיצים לתערובת ירקות.