קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פן צרוב חברת התעופה השד

פן צרוב חברת התעופה השד
פן צרוב חברת התעופה שד דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 338 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זיתים, שום מגורען, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזה עוף צרוב פאן-איירליינס עם קוסקוס ישראלי, רימונים ופרטי חריטה, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
יש לשטוף ולטפוח לייבש את העוף. מחממים מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים פפריקה, שום מגורען, מלח ופלפל, בקערה קטנה. תמהיל לשפשף תיבול בכל רחבי העוף. כאשר מחבת חם, מוסיפים שמן וצורב עוף, צד העור הראשון, להתהפך ולצרוב בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
הסר למגש גיליון והכניס לתנור שחומם מראש לבשל דרך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
למחבת שנהגת לצרוב את העוף, להוסיף את הבצל והכרישה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לטגן במשך 4 עד 5 דקות או עד קרמל קל.
7
מוסיפים שום וזיתים ומיץ זית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
8
לטגן במשך 2 דקות יותר, ואז deglaze המחבת עם יין לבן. להפחית את היין בחצי. לסיים את הרוטב על ידי ערבוב ב טימין וחמאה. התאם תיבול, במידת צורך, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כאשר העוף נעשה, להסיר מהתנור, במקום על מגש הגשה, ויוצקים כל מיצים לתערובת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
יוצקים עוף ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות