פנה אלגנטית עם אספרגוס ושרימפס
פנה אלגנטית עם אספרגוס ושרימפס היא מנה עיקרית פסקטרית . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -32 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 593 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. 49 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, מיץ לימון, פתיתי פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 76% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Penne Con Funghi E Melanzane (פנה עם פטריות וחצילים) , מרק פאווה ותרד אלגנטי וחג ההודיה אלגנטי ואינטימי .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פנה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לְנַקֵז.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום והבצל ומבשלים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות.
יוצקים פנימה את היין הלבן ומבשלים 2 דקות. מערבבים פנימה את פתיתי הפלפל האדום, החמאה והאספרגוס; מבשלים עד שהאספרגוס רק רך, כ-3 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומיץ הלימון, ממשיכים בבישול עד שהשרימפס הפכו לורודים ואינם שקופים יותר במרכז. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
זורקים את פסטה הפנה המבושלת עם תערובת השרימפס והאספרגוס.
מפזרים פטרוזיליה וגבינת פרמזן לקישוט.