פנה אפוי עם נקניק, עגבניות וכרובית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה אפוי עם נקניק, עגבניות וכרובית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1011 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם יין, בצל, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו פנה אפוי גביני עם כרובית וcrème Fraîche, פנה עם נקניק ורוטב עגבניות, ו פנה אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים את המניה עם הזעפרן בסיר קטן על חום בינוני.
בינתיים, להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר ומתבלים במלח.
מוסיפים את הכרובית, מכסים ואדים עד למכרז, כ -12 דקות.
מחממים את EVOO בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומתפוררים אותו לחתיכות קטנות מאוד עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים 5 דקות. להבה עם היין, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ.
מוסיפים את עלה המפרץ, מקל קינמון, עגבניות ומניות זעפרן ומערבבים כדי לשבור את העגבניות. מבשלים עד מעובה, כ -30 דקות. השליכו את עלי המפרץ ואת מקל הקינמון והתבוננו במלח ופלפל.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל רק ביישן של אל דנטה, על 7 דקות. שמור מצקת של נוזל בישול עמילני ולנקז את הפסטה.
מוסיף את השמנת הכבדה, כרובית, רוטב נקניקיות ו
קצת נוזל בישול שמורות ומערבבים לשלב.
מעבירים את התערובת לתבשיל בראש עם הגבינות והפטרוזיליה.
אופים עד העליון הוא השחמה, 35 עד 40 דקות. לחלק בין הצלחות.
הערה של קוק: תבשיל unbaked יכול להיות מכוסה בקירור לארוחת איפור מראש.
אופים לפי ההוראות לפני ההגשה.