פנה לבוש פסטו טוסקני עם כרוב פריך עם שום ועגבניה צלויה קרוסטיני
גשו לסופר וקנו את ריגטוני ריגייט, בטארד רב-תבואה עבה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק עדשים עם עגבניות וקייל טוסקני, ירכיים עוף צלויות עם שום פריך, ו כרוב טוסקני מגורר, סלט עגבניות ואבוקדו.
הוראות
1
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים את הפסטה במים מלוחים רותחים לאל דנטה, 8 עד 10 דקות. שימו לב: להזמין ספל או על 1 1 1/2 כוסות מים בישול עמילניים רק לפני ניקוז.
מסדרים את הכרוב על מדף קירור מעל תבנית אפייה. להתלבש כרוב בקלילות עם EVOO ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן. לצלות עד פריך חרוך בקצוות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כוס סוכר לבן
כרוב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
4
הסר מהתנור ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
טוסט האגוזים במחבת קטנה על חום בינוני עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את עשבי תיבול במעבד מזון ומוסיפים את האגוזים. ואז באח בשום, מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים גבינות ו 1/2 EVOO כוס. דופק לתוך רוטב פסטו עבה ולהתאים את התיבול.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.