קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות28
מגזין

פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת

פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. לך לחנות ותביא שמנת כבדה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה, פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה, ו פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
מברישים את האספרגוס בשמן זית ומתבלים קלות במלח ופלפל. גריל את האספרגוס על חום גבוה, מסתובב, עד שהוא חרוך קלות מאוד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
חותכים את האספרגוס לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
מוסיפים את השיטאקה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהפטריות זהובות ועדינות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעט מופחת, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים את הפסטה, בהזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם האספרגוס, אפונה וגבינה מגוררת וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מוסיפים את מי הפסטה השמורים ומבשלים, משליכים, עד הפסטה מצופה יפה. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מגישים מייד.