פנה עם חמאה חומה, ארוגולה וצנוברים
פנה עם חמאה חומה, ארוגולה וצנוברים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. מתכונים דומים: ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים, ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים, ו Orecchiette עם חמאה חומה, ברוקולי, צנוברים, בזיליקום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן הזית, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל עד חלקה. תניח בצד.
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
במחבת גבוהה צדדית, לטאטא את החמאה על חום בינוני עד מומס. מבשלים עד קצף. המשך לבשל עד החמאה יש ארומה אגוזים והופך צבע קרמל, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפסטה, הרוטב, ארוגולה, עגבניות, פרמזן, צנוברים וצלפים. לזרוק עד מצופה, הוספת מי פסטה שמורות, 1 כף בכל פעם כדי לשחרר את הרוטב, במידת הצורך.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים.