פנה עם טונה וצלפים
פנה עם Tunan וצלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 545 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, יין, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פנה עם טונה, צלפים ושעועית, פנה עם כרובית וצלפים, ו פנה עם עגבניות, זיתים וצלפים.
הוראות
מבשלים את פנה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הפסטה.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים את הטונה מנוקזת; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים את היין, צלפים ו 1 כף הפטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הרוטב עד היין כמעט התאדה, כ 2 דקות יותר.
מוסיפים את פנה ואת מי הפסטה השמורים ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מתבלים עם פלפל, מפזרים את הנותרים 1 כף פטרוזיליה ומגישים.