פנה עם עגבניות מיובשות וארוגולה
פנה עם עגבניות מיובשות וארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 811 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם ארוגולה התינוק, פטרוזיליה שטוח עלה, פנה rigate, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פנה עם פנקטן ועגבניות מיובשות, ו עוף פנה עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
קוק pancetta בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, 6 עד 10 דקות.
להעביר pancetta עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת.
מוסיפים בצל, שום, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא התרכך קלות השחמה, כ 8 דקות. מערבבים בשמנת, עגבניות מיובשות, ופנצ ' טה ומבשלים עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף ארוגולה ומערבבים עד רק נבול, על 1 דקה.
בינתיים, לבשל פנה בסיר פסטה של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה.
מוסיפים פסטה וגבינה למחבת וזורקים עם רוטב. רוטב דק עם כמה מי בישול שמורות, ולאחר מכן מערבבים בזיליקום.