פנה עם עגבניות צלויות, שום ושעועית לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם עגבניות קלויות, שום, שעועית לבנה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, שעועית קנליני, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו שעועית לבנה עם עגבניות צלויות, ברוקולי ראב עם שום, שעועית לבנה, עגבניות ופרמזן, ו עוף עם שאלוט קלוי, עגבניות ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
פורסים כל עגבניה ל8 טריזים וזורקים את הזרעים.
שים את הפלחים עגבניות ושום למחבת צלייה 9 על ידי 13 אינץ'.
טפטוף עם 1 כף שמן זית ומפזרים מלח וכמה סיבובים של פלפל. צלי בתנור, חשוף, במשך 40 דקות.
מסננים את השעועית למסננת גדולה בכיור. לבשל את הפסטה על פי ההוראות על החבילה.
מסננים את הפסטה למסננת המכילה את השעועית, כך שמי הפסטה החמים יחממו את השעועית. להחזיר פסטה סחוטה ושעועית לסיר הפסטה.
כאשר העגבניות נעשות, לבחור את שיני השום, לסחוט את השום מתוך העור לתוך קערה קטנה מחית עם מזלג.
יוצקים את העגבניות הקלויות לסיר הפסטה, מוסיפים את השום, את שארית 1 כף שמן הזית, את הבזיליקום ואת מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם. לזרוק לשלב.