פנה עם פטריות צדפות, פרושוטו, ונענע
פנה עם פטריות צדפות, פרושוטו, ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פטריות צדפה, מלח כשר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פנה עם פטריות צדפות, פרושוטו, ונענע, סלט ארוגולה עם פרושוטו ופטריות צדפות, ו Penne Con Funghi E Melanzane (פנה עם פטריות וחציל) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף 1 כף. מלח ופנה. מבשלים עד בקושי מכרז לנשיכה.
באותו סיר, מחממים שמן זית על אש גבוהה.
מוסיפים פטריות ואת כפית הנותרים. מלח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד פטריות להפסיק לתת את הנוזל ולהתחיל חום, על 10 דקות. הפעל חום בינוני גבוה ולהוסיף שום. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים במרק עוף ופנה ומבשלים עד המרק נספג. מערבבים בגבינה עד מומס וציפוי הפסטה. תוריד את החום ומערבבים מנטה.
מגישים מיד, עקף עם פרושוטו ופלפל.